The Details

JOINERS

PAINTERS

ELECTRICIAN

Challenge

A significant Phase I refurbishment project was undertaken at the playground during early 2013. The project included the installation of a sand pit, water play feature, boardwalk, swings, a slide and additional seating. Phase 2 is set to begin this year and Woodscape is looking forward to being part of this prestigious scheme once again.

Solution

The versatile Woodscape Seat Type 1 was chosen for this scheme in both straight and curved configurations. Different heights of seating offer choices for different age groups of children and parents alike.

Benefit

Woodscape’s Kitchen offers a high-quality and modern finish for this scheme which has a heavy footfall of families due to being one of the only parks in the area.

Please follow and like us:

The Testimonial

About The Project

Similar Projects

Loft Conversions

View Project

Modern Kitchen Install

View Project

Rossendale: Georgian Street

View Project